Com ha anat el curs presencial

Per mi ha estat una experiència molt estimulant, tot molt intens, m’he sentit molt arropada i acompanyada per les meves companyes, Carolina García i Cristina Vega, i el grup ha estat molt bonic, parelles amb molta energia, molt interés i amb molt bona base de coneixements sobre el naixement. Hem pogut aprofundir en els temes, i sobretot hem pogut fer els tallers, descobrir la nostra pelvis i el canal de part, ballar, sacsejar la pelvis amb rebozo, practicar massatge, respirar amb el bebé i fins i tot experimentar el naixement a un altre nivell. Ha estat molt enriquidor, i hem acabat amb una sensació de satisfacció i realització meravellosa. Orgullosa de colaborar amb les meves companyes que han donat unes classes fantàstiques.

Gràcies a Saló Salut per l’espai i recursos de la sala.

Gràcies per els vostres testimonis

Per a nosaltres ha supossat una font molt important d’informació, la qual cosa, transmessa de manera o amb una didàctica molt amena, ha fet que guanyem coneixement i tranquil•litat de cara al part. Ens ha encantat.

Refrescament de conceptes i adquisició de nous coneixements.

Refrescar idees/ conceptes, renovar i actualitzar d’altres, empoderar-nos per la nostra propera ma-paternitat, i molt gaudit, podent apendre i compartint amb grans professionals i amb altres parelles. Tot un acert de curs! Moltes gràcies.

Ha estat revelador, en tant que ens ha assentat coneixements que havíem anat pescant però que no els havíem interioritzat. Ara ens veiem més capacitats i empoderats. Crec que com a parella hem gaudit molt, hem tingut espais per reflexionar, emocionar-nos, riure i gaudir. Us agraïm molt la tasca que feu, i donar oportunitats perquè famílies com nosaltres puguem participar d’un espai així!

Oportunitat de informarme de manera propera amb professionals.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: